torsdag 27 mars 2008

Slitna fingrar och tusenfotingar i taltet

Det ar nog en ganska bra summering av laget just nu. Anders blev jatteradd i morse nar hans huvud fick sallskap av en tusenfoting pa kudden. Mys :-)

Det har regnat ganska mycket inatt men det ar nog torrt i Elephant om en stund. Dar ska vi ga pa Le Coeur 7a.

Har kollat in tagtider till Paris. det blir nog nasta vecka.

Kram

tisdag 25 mars 2008

Après une semaine en France

Tja!
Sitter pa ett valdigt fint internetcafé i Font, men det ar sanslost irriterande for tangentbordet ser NASTAN ut som hemma, men ca var tionde tangent sitter pa fel plats sa det kommer att ta ganska lang tid att skriva!

Vi bor pa Camping Le Parc du Gué i en by som heter Montigny sur Loing, typ en mil fran Font centrum. Det ar valdigt enkelt och vi ar de enda taltarna men det ar bra pris och han som har ca,pingen ar jattesot och han talar bara franska. For forsta gangen i mitt liv har jag blivit tvungen att anvanda min knaggliga skolfranska. Det ar kul och det blir mycket viftande och pekande.

Vi har hunnit klattra en del ocksa, i Bas Cuvier, Isatis och Elephant och det har blivit nara ticks men vadret har inte varit det basta sa det har blivit ganska manga dotimmar i taltet. Det ar ganska kallt, typ 7 grader och regn oftast och sa lite minusgrder pa natterna. Jag borjar bli sugen pa att leta upp en gite for det ar ganska drygt att talta nar det ar blott hela tiden. Men det ar ingen panik.

Har traffat en hel del svenskar ocksa, hanger mest med luleklattrarna och det ar grymt kul att fa klattra med lite tjejer for en gang skull.

Vi blir nog kvar i Font i tva veckor till, sen blir det Alperna. Vad det blir sen vet vi inte riktigt men det star mellan Magic Wood och Albarracin, men det ar ganska langt att kora ner till Spanien sa vi far se.

Ha det bra allihop
kram Cajsa o Anders