tisdag 27 maj 2008

På väg norrut

Har nu lämnat södern som jag tillbringat så lång tid i att jag nästan glömt hur det är uppe i kylan. Har dock inte kommit så långt på färden, med en fullpackad bil och taskiga google maps-kartor styrde vi in till centrala Norrköping där min kära bror Erik har en kanonfin lägenhet. Äntligen så blev det av att hälsa på, inte så ofta man tar bilen till Ume... Har iaf fått god mat, tagit en öl på stan, geocashat utan resultat och fått inblick i de nyaste teknikprylarna.

Har fått en liten nytändning på orientering igen efter helgens tävlande i Bansin och Uckeritz. En tredjeplats och en seger (fast det var inte värt att springa så fort, priset bestod bara av en "Urkunde", dvs på plats utprintat diplom...) verkar väl lovande inför femdagars? Kanske inte så lik terräng och bara i D21 kort men ändå! Nu har jag nästan två månade på mig att komma i form, och med Jakobs patenterade liggerunderlagsmetod för inflammerade slemsäckar har jag inget att skylla på.

Nu ska jag och Anders somna gott i den stora dubbelsängen som står till vårt förfogande!

För de som inte har Facebook finns bilder på denna länk: http://www.facebook.com/album.php?aid=37889&l=20f72&id=576399277

och på denna: http://www.facebook.com/album.php?aid=38538&l=dbca2&id=576399277

Ha de
Cajsa